Personenvervoer  –  Luchthavenvervoer  –  Ceremoniewagens

Diensten

Personenvervoer

Harry Van Leeuw biedt personenvervoer van alle soorten. Of het nu gaat om shuttle diensten voor evenementen of simpelweg vervoer van punt A naar punt B, het is allemaal mogelijk. Waarom zelf rijden als u veilig en op tijd uw bestemming kan bereiken, zonder stress. Dit dankzij personenvervoer Harry Van Leeuw.

Wij bezorgen u een comfortabele rit in onze goed uitgeruste luxewagens. Wij voorzien personenvervoer voor een onbeperkt aantal personen, in zowel binnen- als buitenland.

Met Kampenhout als uitvalsbasis zijn we vlot ter plaatse voor alle personenvervoer vanuit Brussel en omstreken.

Ceremoniewagens

Breng de gasten van uw evenement veilig op de gewenste locatie met onze ceremoniewagens. Voor evenementen bieden wij een een speciale service, die u de hele dag lang begeleid van locatie naar locatie. Dit in heel België.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over de mogelijkheden van vervoer voor evenementen en ceremoniewagens.

Luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer met Harry Van Leeuw maakt reizen weer een stukje aangenamer. Laat u afhalen of brengen naar een luchthaven naar keuze. Zo bespaart u op parkeer plaats voor uw eigen auto tijdens uw reis én verminderd u de stress van te reizen.

Ons luchthavenvervoer is mogelijk van en naar alle Belgische luchthavens (Luchthaven Zaventem, Luchthaven Charleroi,…) Daarnaast is luchthavenvervoer ook mogelijk naar alle luchthavens in buurlanden zoals Nederland, Frankrijk, Duitsland, …

Ook internationale treinstations zijn vlot bereikbaar met personenvervoer Harry Van Leeuw.

Contactgegevens Harry Van Leeuw

Heb je vragen? Aarzel niet om contact op te nemen of reserveer online. info@harry-personenvervoer.be 016 65 53 37 0479 21 47 69